Uw magazine of folder overal goed leesbaar als digitaal magazine, ook op uw tablet of mobiele telefoon

Een bladerbare PDF biedt de mogelijkheid om op een snelle en eenvoudige manier bestanden te laten zien in prachtige on-line magazine's met verbazingwekkende pagina flip animaties en geluid!  Het stelt u in staat om digitale tijdschriften en catalogi op het internet te laten zien die zich gedragen als werkelijke papieren boeken.

De bladerbare brochure verschijnt automatisch passend en haarscherp in elke browser, werkt op de iPad of iPhone, is mooi en soepel bladerbaar door aan de papierhoeken te slepen of door op ‘vorige’ of ‘volgende’ te klikken. De pagina’s maken daarbij subtiele omslag-geluiden.

 

Inhoudsopgave en voorzien van hyperlinks

Ook een vooraf gemaakte inhoudsopgave kan worden meegenomen om heel overzichtelijk en snel te kunnen navigeren in uw bladerbare brochure. Links die in het document voorkomen blijven werken en zijn dus klikbaar in de bladerbare brochure tevens worden alle denkbare social media geintergreed

Teksten die in het document voorkomen zijn indexeerbaar door zoekmachines. Uw bladerbare brochure en de inhoud daarvan is dus vindbaar!

naar boven
+